Bo på Lantgård i Skåne
Svenska   Dansk   Nederlands   Deutsch   English

Om vårt boende

Längtar du efter ett mysigt och ombonat torp med enklare standard eller en lantlig semester på en herrgård? Här finns det mesta.

Kvalitetsklassat boende

Våra gårdar är både besiktigade och kvalitetsklassade, från   ax   ”godkänd” till   ax ax ax ax ax   ”förstklassigt”.

Rum och frukost

Rum & Frukost – nästan som hotell

Rum & Frukost betyder att sängen är bäddad när du kommer, sänglinne och handdukar ingår i priset. På morgonen väntar en rejäl lantfrukost och du behöver inte städa rummet efter dig.

kartan är Rum & Frukostgårdarna markerade med gult. Bara att pricka in gårdarna som ligger längs din färdväg!

Självhushåll

Självhushåll – rå om dej själv

Bo i egen stuga eller i någon av gårdens byggnader. Med Självhushåll blir boendet som ert alldeles egna smultronställe. En lyxig känsla!

Ni bestämmer själva hur ni vill ha det med måltider och lagar maten på egen hand. Köket är fullt utrustat och här finns allt ni behöver. Sängkläder och handdukar tar ni med om inget annat anges. Ibland går det att hyra av värden. Innan avresa städar ni efter er. All städutrustning finns på plats. Slutstädning kan i många fall köpas till och på en del gårdar ingår det i hyran.

Priserna varierar, liksom storleken och typen av boende. Inom Bo på Lantgård finns allt från små stugor till större flygelbyggnader.

Du hittar gårdar med Självhushåll på kartan, markerade med blått.

Tips!

Hos vissa värdar finns det mesta som behövs, men ofta är diskmedel, diskhandduk och toalettpapper bra att ha med när man bor med Självhushåll. Kontrollera i förväg hur det är hos just din värd, så slipper ni eventuella missförstånd.

Resa i tjänsten

För dig som reser i tjänsten

Rum & Frukost på Bo på Lantgård är som hotell, bara mycket trevligare och ofta billigare. Bilen parkerar du bekvämt utanför rummet och där står den tryggt och säkert under natten, även om du har arbetsredskap kvar i bilen. Och med självhushåll känner du dig som hemma även under arbetsveckorna!

Våra värdar är ofta mycket flexibla och anpassar sig till dina önskemål, t ex om du vill ha extra tidig frukost eller vill komma sent.

Många gårdar är välutrustade med bl a trådlöst internet, arbetsplats och konferenslokaler.

Så här bokar du

När du hittat ditt boende här på www.bopalantgardskane.se kontaktar du gården via telefon eller email för bokning.

Kortare vistelser betalas oftast kontant till värden medan längre bokningar faktureras i förväg.

Ett par dagar efter genomförd bokning sänds en bokningsbekräftels till dig och du kan se fram emot en skön semester.