Bo på Lantgård i Skåne

Svenska   Dansk   Nederlands   Deutsch   English

Vanliga frågor

Vad är Bo på Lantgård?

Bo på Lantgård är en intresseförening som förmedlar boende i gårdsmiljö över hela landet. Föreningen är uppdelad i regioner och denna hemsida drivs av region Skåne.

För mer information, läs Om Bo på Lantgård Skåne.

Hur bokar jag?

Alla bokningar och förfrågningar om boende görs direkt till den gård det gäller. Klicka på "Mer om gården" för kontaktuppgifter till den aktuella värden.

Vad gäller ang betalning och vid ev avbokning?

Om det inte framgår av resp gårds hemsida, fråga värden vid bokning.

Jag är intresserad av att hyra ut boende via Bo på Lantgård Skåne och synas på denna hemsida - hur gör jag?

För att vara med här behöver man vara medlem i riksorganisationen Bo på Lantgård. Se Om Bo på Lantgård Skåne för mer information om medlemskap.

Du är välkommen att kontakta oss direkt i Bo på Lantgård Skåne via email eller kontakta riksorganisationen Bo på Lantgård via formulär på hemsidan.

Några Skånetips!

gårdsbutiker
Besök Skånes gårdsbutiker
Hemlagade charkuterivaror, sylt, saft och must från gården, ull och skinn från egna får, skånsk rapsolja och spettekaka. Det är bara några exempel på vad du kan hitta i skånska gårdsbutiker. Öppettider, kontaktinformation och gps-koordinater hittar du på
www.gardsbutiker-skane.se
konstrundan
Konstrundan i NV Skåne
Besök konstnärerna i deras ateljéer. Konstrundan genomförs årligen under tio dagar med start långfredagen. Du är då välkommen till konstnärernas ateljéer för att möta dem och uppleva den konst de skapat. Fråga gärna konstnären hur han/hon jobbar med sin teknik. Adresser, kartor mm finner du på hemsidan.
konstrundan.se